Vadba terapevtske joge & dihanja

Kako izgleda vadba, za koga je primerna?

Z vadbo terapevtske joge in dihanja boste vstopili v svet globokega počitka, obnove in regeneracije. Stopili boste na pot, ki vas bo nežno, od vdiha do izdiha, popeljala v vaš notranji svet, vse do centra vašega bitja. Dobili boste orodja, ki učinkovito preženejo utrujenost in stres. Načine, ki v trenutku umirijo vaše misli ter vaše delovanje usmerijo navznoter. Neprijetna, težka čustva se skozi vadbo preprosto predihajo, energija zapleše po celem telesu, z varnim raztegom pa lepo poskrbimo za celo telo. V podprtih položajih raztezamo najbolj obremenjene dele telesa in sproščamo fascijo, vezivno tkivo, ki deluje kot ovojnica različih slojev telesa in z vadbo postaja vedno bolj pretočna.Vadba je zasnovana tako, da aktivira prirojeno inteligenco telesa, ki nas vedno znova vrne v ravnovesje, neguje, odpira in ustvari dobro počutje.
Skozi vadbo svojo pozornost namenjamo učinkovitemu, zavestnemu dihanju, ki poskrbi, da se telo hitro in učinkovito obnovi od stresnih oprijemov vsakdana. Ko svoj učinkovit dihalni vzorec dobro osvojimo, se mu lažje povsem prepustimo in odpremo. Smo le opazovalci, prostorni dihalci. Vadbo zaključimo mirnih misli, v toplem objemu popolne regeneracije uma, telesa in duha.
Prijetno in intimno vzudšje, varen prostor in individualna obravnava vsakega vadečega so moji osnovni pogoji za delo v skupini.

Vadba poteka 90 minut v eno skupino sprejmem največ deset ljudi. Vsi pripomočki, ki jih potrebujete za izvajanje vadbe vas čakajo v studiu, tako da vi poslrbite zgolj za udobna oblačila. Predznanje ni potrebno, vadba je resnično primerna za vse:

  • Srečke nosečke: dobrodošle za malimi in veliki trebuščki, napolnite baterije v svojem telesu in poglobite stik z življenjem, ki raste v vas.

  • Mamice: poskrbite za svoj hrbet, osvobodite napete ramenske obroče-  terapevtska joga pa se še posebej priporoča za tiste, ki ste rodile s carskim rezom, saj vadba pomaga pri pravilnem celjenju tkiva in fascije po operaciji
  • Športniki: čaka vas hitra in učinkovita regeneracija, ki odlično deluje kot komplementarna metoda visoko-intenzivnim treningom, vadba omogoča tudi večjo fleksibilnost ter pretočnost fascije
  • Vsi, ki imate napete, stresne službe in potrebujete odmik od divjanja, doseganja, izpolnjevanja, v najbolj preprosto obliko bivanja, v mir in svoj center.
  • Starejši: spoznajte telesu prijazno vadbo in glede na vaše zmožnosti kar najbolje poskrbite za svoje telo in dobro počutje 
  • Po poškodbah ali operacijah: terapevtska joga & dihanje predstavljata varno obliko vadbe, prilagodljive na zmožnosti vadečega. Zasnovana je tako, da služi kot odlična podpora pri okrevanju
  • Ob prebolevanju izgube, v stiski: v položajih vedno uporabljamo pripomočke in ko smo fizično podprti, imamo občutek, da smo tudi podprti tudi čustveno. Kot da v varnem objemu lahko spustimo vso težo, ki nas bremeni in naredimo prostor za transformacijo.

V primeru dodatnih vprašanj, me lahko kontaktirate, z veseljem se bom pogovorila z vami. Največkrat priporočam, da pogumno pridete po izkušnjo in vse mogočne učinke vadbe začutite na lastni koži.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.