Mnenja & Mediji

Terapevtska joga & Dihanje dobiva svoj glas s pomočjo vseh tistih meni ljubih, ki vsak teden prihajajo na vadbo. Z namenom, da bi že ob branju spletne strani začutili dušo moje vadbe, sem zbrala nekaj izjav vadečih:

Po vadbi se počutim tako lahko in sproščeno kot že dolgo ne 🙂 Pravzaprav ne pomnim, kdaj sem se nazadnje počutila tako lahkotno in sveže. Kot da sem zadihala z novimi pljuči … Telo se odpre in neverjetno, kako dobro se ob tem počutim v svojem telesu. Hvala, da si me popeljala v nov svet, kjer se totalno odklopim, zadiham in se napolnim z energijo. 

– Ines-

Zadnje mesece preživljam čustveno stresno obdobje in resnično sem hvaležna za terapevtsko jogo & dihanje, saj mi je v ogromno pomoč in podporo pri vzpostavljanju ravnovesja in zavedanja, v katerem preprosto sem. Hvala!

– Mateja-

Terapevtska joga je vadba, v kateri moje telo s pomočjo bolsterja, kocke, odeje
in nežne Katjine roke, ki vse popravi, najde udobje, kjer nič ne boli. Meni to pomeni vse! Hvala ti, draga Katja, za to res »butično jogo«.
– Klara –

S terapevtsko jogo sem se prvič srečala septembra lani, ko sem se po tehtanju med različnimi oblikami vadb joge, odločila za “terapevtsko jogo, pri Katji” :-). Že po prvih dveh vadbah mi je postalo jasno, da je terapevtska joga svet zase in obenem nekaj kar ljudje danes v tem neusmiljenem tempu življenja še kako potrebujemo. Zame je terapevtska joga odličen način raziskovanja sebe, tako v fizičnem kot tudi duhovnem smislu in mirno lahko rečem, da tako intenzivne in globoke sprostitve nisem občutila še po nobeni vadbi doslej. Vsakič, ko pridem na vadbo terapevtske joge je kot bi vstopila na vlak, ki me za eno uro in pol odpelje na potovanje v neko drugo dimenzijo. Katja, pa s svojo neizmerno predanostjo in čudovitim pristopom poskrbi, da je vse skupaj še bolj edinstveno.

– Tanja –

Četrtkovo popoldne je zame rezervirano za Katjo in njeno terapevtsko jogo. In iskreno povedano, komaj dočakam uro začetka. Katjina prijazna in topla energije te objame takoj na začetku. To in sproščen ter neskončno toplo prijazen ambient v hipu odženejo stres in utrujenost ne samo dneva temveč celega tedna. Nežni raztegi in globoko ter osredotočeno predihavanje ob prijetnem glasu Katje te popelje globoko vase, skorajda v trans. Po uri in pol je telo odprto, hvaležno, duh pa vesel in razigran. Občutek je mogočen.

– Mojca –

Zame je ura terapevtske joge čudovita izkušnja srečanja samo s seboj, notranjim jazom in svojim telesom. Ustavi se čas, prične se barvito popotovanje in prečiščevanje, ki ga vodi Katjina pozitivna energija in čuteč glas, ki pomirja in pomaga potovanje pripeljati v globine. Lepo je. Hvala.

– Anita –

Na vadbo Terapevtske joge in dihanja hodim zaradi sprostitve. Ob nežnih vajah, raztegih mišic, ovojnic, vezi in globokem trebušnem dihanju se moje telo prezrači, kot da bi v sebi naredila prepih in napetosti zaradi slabih vsakodnevnih drž spustijo. Popoln odklop, ki včasih vodi tudi v spanje, pa se zgodi, ko sem z blazinami dobro podprta, pokrita s toplo odejo, ko vse popusti in se zlijem s podlago. Hvala, Katja, ker me vodiš v ta odklop!

– Meta –

Ko sem prišla k tebi, sem bila polna žalosti, jeze in bolečine. Vem, da ne bom več nikoli taka, kot sem bila pred tremi leti, sem se pa naučila z vsem, kar nosim s seboj, živeti naprej. Joga pri tebi je bila zame nekaj povsem novega. Kot bi dobila priložnost, da na novo zadiham, odplavam od svojih problemov in se pocrkljam. Hvala, da si me sprejela, bila z mano tako ljubezniva in potrpežljiva. Iskrena hvala ti za vse❤️

– Dragica –

Vabljeni tudi k branju intervjujev v medijih:

Processed with MOLDIV

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.