VIKEND ODDIH: Alkimija Ženske Esence

Vabim te, da se upočasniš in čuječe vstopiš v prostor ustvarjen za prebujanje in utelešanje ženske esence v tebi. Vstopi v prostor varnosti, spoštovanja, čutenja in negovanja. Vstopi v čas globoke obnove , kakovostnega počitka. V čas posvečen Tebi.

od ČETRTKA 15. junija do NEDELJE 18. junija 2023

*PRIČETEK PROGRAMA JE V ČETRTEK PO 16.URI *

Butični vikend oddih je kreacija 4-dnevnega programa, ki je namenjen prav nam, Ženskam. Je intimen, celosten, nežen in mogočen.

Utelešanje ženstvene narave bomo izkusile skozi čuječe prakse terapevtske joge in dihanja, kopanja v vibracijah zdravilnih zvokov, odpiranja lastnega glasu, Shakti joge plesa in več.

🌹Alkimija negovanja čaka na Nas🌹

ZDRAVILNA ZEMLJA, HRANA IN PRAKSA

Izbrala sem okolje, ki nudi vse za popolni odklop. Čakajo nas hektarji zdravilne zemlje, čistega miru in podpore. Izbrala sem prakse, ki obnovijo telo in duha. Resetirajo naš živčni sistem, izklopijo delovanje stresnega odziva in nas priklopijo na globoko obnovo in totalni reset.

Izbrala sem center, ki je zasnovan tako, da podpre in pridrži, da ti v polnosti spustiš. Hrana je ekološka, vsakič sveže nabrana na vrtovih posestva. Obroki so pripravljeni po načelih ajurvede. So pravi navdih in čisti gurmanski užitek.

Ustvarila sem izkušnjo butičnega razvajanja. Z namero srečanja v krogu intimnosti, avtentičnosti, sprejemanja. Naš krog bo majhen. Moje roke se dotaknejo vsake, znova in spet čez položaje. In tako, vas vabim, da se odprete še bolj, še mehkeje, še globlje.


V DRUŽBI ČAROBNIH ŽENSK

Polnost in mogočnost programa bodo z menoj soustvarjale tri izjemne Ženske. Moje prijateljice, učiteljice, vzornice. Prepletle bomo svoje darove in skupaj ustvarile pravo alkimijo negovanja. S ponosom in hvaležnostjo predstavljam izjemne gostje vikend oddiha:

Alja Petric je čarobnica zvoka. Ima neverjeten dar zdravilnega, intuitivno petega glasu, ki odklepa, mehča in se dotika tistega najglobljega, primarnega v nas. Njen preplet glasu in raznolikih glasbil ustvarja edinstveno zvočno izkušnjo. Ponese, osvobaja, opolnomoči in harmonizira. Odstira pot navznoter in prebuja naravo Ženske v nas.

Alja bo za nas pripravila več izkušenj z zvokom:

VIBRACIJA NAMERE + ČAROBNO OGNJIŠČE + VIBRACIJA JIN

Za dobrodošlico v vikend oddih in sidranje visoke vibracije v telo bomo poskrbeli že prvi večer. Alja nas bo popeljala v močan proces ustvarjanja namere. Nežno zvočno valovanje bo pobožalo naše celice in telesu omogočilo varen ter udoben pristanek v novo okolje.

Skupinsko energijsko polje bo Alja podprla tudi ob ognjišču, poleg tega pa bova za naš krog soustvarili tudi delavnico Vibracije Jin – preplet giba, diha, joge in zdravilnega zvoka.

Na vikendu ne bomo le prejemnice terapevtskih zvokov, temveč tudi ustvarjalke in raziskovalke lastnega glasu.

DELAVNICA: ODPIRANJE LASTNEGA GLASU

Na delavnici se bomo s čuječim opazovanjem ob ljubečem vodstvu Alje odpravile na potovanje skozi dih, telo, zvočenje in petje. Ozavestile bomo naše dihanje in pogledale, kako si lahko pomagamo pri izražanju z glasom. Prisluhnile bomo sebi skozi različne vaje, ki nam bodo pomagale raziskati naš primarni glas, takšen kakršen je. Zvočile bomo skozi različne dele in centre telesa, se z glasovi povezovale, negovale, podpirale, prosto ustvarjale in skupaj zapele. Z vibracijo lastnega glasu bomo ob sproščenem zaključku harmonizirale svoj glas skozi srce in maternico 


Nina Jenštrle je tista, ob kateri sem ponovno našla svoj plesni pretok in to na povsem nov način. Svet in zavesten bi mu lahko rekla. Ples, ki se ne zgodi z namenom, da se pokažeš, temveč z namenom, da se srečaš, začutiš in utelesiš svojo veličastno naravo

Nina je posebna ženska, ko pleše se čuti kot utelešena Boginja. S svojo ženstveno energijo deluje kot mentorica pripravljanja na porod, vodi posebne ženske kroge, rituale in mogočne Shakti dance delavnice. Tudi nam bo pričarala čarobno plesno Shakti izkušnjo.

DELAVNICA: SHAKTI DANCE JOGA PLESA

Shakti joga plesa je harmonična kombinacija tekočih jogijskih raztezanj, energičnih plesnih vaj in lahkih plesnih koreografij, svobodnega plesa, sprostitve, petja mantre in meditacije v tišini. V svojem bistvu pa spodbuja svobodno in ustvarjalno izražanje notranjega bitja.

Koliko je Shakti princip v nas negovan, določa koliko »živi« smo videti. Ali se nam oči svetijo, je naše telo sijoče ali pa smo videti zaprti in utrujeni. Shakti je čudovita telesna in duhovna praksa za žensko današnjega časa. Da se spet spomni biti ženska in ženstvena v svojem telesu in čutenju. Da ohranja svoj center zavedanja pristne sebe. Da se počuti dobro in je napolnjena s svojo energijo. Polnost in vibrantnost ob koncu Shakti ure je poklon ljubezni do sebe.


Ajda Rooss je moja ljuba prijateljica, v zadnjem letu tudi izjemna terapevtka in učiteljica na moji poti. Je Ženska, ki nosi posebno zavest in darove, skozi katere poglablja povezavo maternice s srcem ter razumevanje čustev skozi zavedanje telesa. Njena posebna moč se sidra v zdravljenje avtentične ženske esence kot izvora življenjske sile in kreativne energije. Je mojstrica intuitivnega branja in energetske podpore za bolj ozaveščen in ljubeč odnos do našega telesa.

DELAVNICA: INICIACIJA ŽENSKE ESENCE

V Iniciaciji ženske esence nas bo Ajda z izkustvenimi vajami povabila v meditacijo diha ljubezni, ki omogoča globljo zaznavo telesa. Zaradi različnih življenjskih izkustev smo se od posameznih delov pogostokrat odrezali, s tem pa tudi od možnosti okušanja celovitosti življenja. Preproste vaje, s katerimi aktiviramo procese samozdravljenja,  lahko postanejo odlična in preprosta dnevna praksa, ki jo boste lahko odnesle s seboj. 

Energetska iniciacija bo poglobila našo prisotnost in s tem tudi nežno čiščenje določenih vzorcev. Modrost, notranjo moč, intuicijo in kreativnost ženske esence bomo odklepale tudi ob večernem ognju, kjer nas bo Ajda nagovorila skozi pripovedovanje pravljic, ki nosijo in nagovarjajo naše arhetipsko in nezavedno. Tekom vikenda pa bo na voljo tudi za individualne terapije. 

Skozi celoten vikend oddih boste imele udeleženke možnost negovanja tudi prek čarobnih masaž Ivane Pajenk. Ivanine masaže so izkušnja za doživeti. Njen dotik spoštovanja in polne prisotnosti je pravi blagoslov. Njene masaže so celostne. Ne masira le telesa, temveč se dotakne celega Bitja.

KAJ POVEDO UDELEŽENKE VIKEND ODDIHA?

“Katja Ženskam drži prostor tako kot svečenice v templjih. Je kot izjemno ljubeča mama, njen glas & prisotnost pa sta že sama po sebi zdravilna & potujeta točno tja, kjer ju potrebuješ.…” – Petra

“… Kot bi prišla v varen pristan, kjer lahko odvržem svoj ščit in svojo  vsakdanjo ”vsemo(go)čnost” ter pokažem svoj pravi jaz. Ranljivo žensko, ki potem, ko ni več bojevnica, hrepeni po nežnosti in predaji…” – Nives 

V 4 dneh sem šla skozi močne procese zdravljenja, spuščanja, in predvsem odpiranja za čutenje, sprejemanje in zavedanje, kako fascinantno je moje telo, kako je lahko v njem lahkotno ter kako inteligentno komunicira z menoj…Utelesiti Boginjo v sebi – do tega vikenda sem o tej besedni zvezi samo brala, niti se nisem zavedala, da lahko to začutim, saj se sliši malo nadzemeljsko, ampak, ja, zdaj imam to izkušnjo. Definitivno retreat, ki si Ga je za podarit. Hvala iz srca. – Petra 

Odprti, iskreni ljudje, odlična hrana, progam in vaditeljica, ki te senzibilno popelje nazaj k sebi. Občutila sem tako močno podporo, tudi s strani udeleženk, gostiteljev. Spet sem začutila sebe. In lepo je biti ženska.” — Vesna

ALL INCLUSIVE PAKET 4-DNEVNEGA VIKEND ODDIHA

 3 nočitve v čudovitih sobah z razgledom: od četrtka do nedelje

3 obroke na dan z ekološko vegetarijansko hrano pripravljeno po načelih Ayurvede

4-dnevni program delavnic in ritualov, več kot 10 ur vodenega programa za telo in dušo

butično izkušnjo globoke obnove in reseta

CENA ALL INCLUSIVE 4-DNEVNEGA PAKETA

Cena butičnega vikend paketa je odvisna od tipa sobe:

  • 4-posteljna soba ALL Inclusive: 493 EUR
  • 3-posteljna soba ALL Inclusive: 550 EUR
  • 2-posteljna soba ALL Inclusive: 592 EUR
  • single soba ALL Inclusive: od 692 EUR
  • PLAČILO JE MOŽNO NA OBROKE

BONUS:

>>> Vse udeleženke prejmete dve brezplačni Biospectrum terapiji v vrednosti 80 EUR


Program vikend oddiha ustvarjam Katja Kovačič Čakarmiš, certificirana učiteljica joge in dihanja. Sem raziskovalka negovanja telesa skozi nežnosti. Verjamem, da je prav nežnost pesem telesa, ki v nas gore premakne. Celostno izkušnjo alkimije negovanja bom soustvarjala z izbranimi gostjami – Aljo Petric, Nino Jenštrle in Ajdo Rooss.

Napolni svoj vodnjak. Prejmi rituale nežnosti, ki v telesu ustvarjajo mogočne potenciale samozdravljenja, notranjega ravnovesja in celostne obnove.”

🌸 – Dobrodošla na butičnem negovanju – 🌸


VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVE:

📮: katja_kovacic01@yahoo.com

☎ : 040 509 323

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.