“Z njo (Terapevtsko jogo in Katjo) nisem pridobila samo boljšega diha in okrepljenih mišic, boljše pljučne kapacitete, samostojnega dihanja in boljše postavite telesa,  temveč tudi zavedanje svojega telesa v prostoru, času in svoji biti. Vzpostavila sem pretočnost in prostor, ter se naučila in se še vedno učim prave nege in odgovornosti do svojega telesa. Z njo pravim zato, ker tukaj ni samo njeno delo temveč je tudi ona. Katja, ki s tabo diha, valovi, ki te dviguje in spodbuja, ki te s svojimi rokami boža, usmerja in gnete, ki te razume in vidi celostno in te nežno in subtilno vodi čez tvoje procese.

Vse to in še več ti da terapevtska joga & dihanje in te pripelje tja, kjer smo vsi zagotovo doma – vase in v svoje srce.

– Barbara –

Pri Katji mi je najbolj všeč njen pristop, ki je zelo oseben. Res me sliši in upošteva – mene in moje telo. Katja ima veliko znanja o jogi in hkrati tudi pedagoškega znanja. Zato se na njenih urah počutim varno in prijetno. Lepo mi je skrbeti za svoje telo na tak prijeten način, da se vsakič veselim nove seanse, hkrati pa na telesu opažam napredek preko prijetnih vaj. Hvala!”

– Aleksander –