REDNE VADBE

Redne tedenske vadbe so namenjene vzpostavljanju notranjega ravnovesja. Ustvarjene so z namenom rednega pobega iz hitrega, zahtevnega tempa življenja v oazo miru in globoke obnove. Tedenske vadbe so namenjene odpiranju in osvobajanju iz večinskih drž. Z rednim gibanjem napredujemo v zmogljivosti, gibljivosti in zavedanju svojega telesa. Na vadbah se učimo, kako čuječe rokovati s svojim telesom, ga z zavedanjem, brez kompenzacij peljati v gib ali položaj. V naši skupnosti gojimo prijazen odnos do sebe, do svojih unikatnosti in zmogljivosti. Vadbo prilagajamo svojemu telesu. Delujemo skozi nežnost in prisotnost. Ne lovimo cilja ali položaja, temveč se podamo in predamo na pot vase, k sebi, nazaj v svoje notranje ravnovesje bivanja.


CELOSTNI DVOJČEK FUNKCIONALNEGA GIBANJA

Program celostnega funkcionalnega gibanja ustvarjava dve ženski s skupnim ciljem: opolnomočiti ljudi, da bi se lahko gibali in živeli brez bolečin. Obe sva zapriseženi ustvarjalki čuječega gibanja, brez agresije, brez kompenzacij, brez bolečin. V programu stopimo nazaj k osnovam. Funkcionalni trening zažene in aktivira telo od glave do stopal. Sklop za sklop, struktura za strukturo vse do aktivnega telesa. Terapevtska joga & dihanje pa delujeta na odpiranju telesa, sprostitvi struktur in napetosti, globoki regeneraciji, negovanju živčnega sistema in učinkovitem dihanju. S skupnimi močmi in znanji piševa zgodbo ravnovesja. Vsaka na svoji blazini vas odpeljeva skozi jin in jang prakse s celostnim pristopom in podporo do telesa.


DELAVNICE

Delavnice predstavljajo poglobljene izkušnje na joga blazini in predvsem poglobljene
izkušnje vase, v svoje telo in bitje. Običajno so tematske, osredotočene bolj na en del
telesa, na specifično problematiko ali aktualno temo v kolektivnem življenju. Delavnice s terapevtsko jogo & dihanjem pustijo globlji odtis, saj ima telo in bitje čas, da se odvije, odpre, spusti in prepusti. Sestavljam jih z namenom varnih transformacij, ki nežno vodijo čez stopinje navdiha in povabijo v bolj povezan odnos z vsem, kar v vašem življenju predstavlja JIN: z načinom, ki je za vaše telo in bitje negovalen, prijazen, čuječ. Z nežnostjo, ki se vas dotakne. Z mehkobo, ki vas objame. Z načinom delovanja skozi čutenje, v povezavo z vašim notranjim centrom in pretokom.


INDIVIDUALNA VADBA

Individualna srečanja predstavljajo priložnost popolne prilagoditve telesu, stanju in željam. Predstavljajo možnost individualne obravnave pisane na kožo posameznika. Ob prvem srečanju opraviva kratek razgovor o trenutnem stanju in ciljih, ki jih skozi srečanja želiva doseči. Vadbeni plan se tako sestavlja glede na osebne parametre in želje. Individualna srečanja odpirajo tudi poligon izmenjav skozi intuitivne zaznave telesa, energij in blokad. Za vzpostavitev pretoka se rada obračam na zdravilni jin dotik, ki odpira pot v prejemanje nežnosti in mehkobe ter vzpostavlja notranji pretok. Individualna srečanja so mnogokrat s strani vadečih opisana kot zelo negovalna, crkljiva za telo in dušo. Preberi si opis izkušenj s terapevtsko jogo & dihanjem ena na ena.


ONLINE VADBE

Preteklo leto je odprlo priložnost v ustvarjanje virtualne skupnosti terapevtske joge &
dihanja. Vadbe so potekale tako v obliki posnetkov in virtualnih praks v živo. Seveda ima druženje ON-LINE tako prednosti kot pomanjkljivosti. Velikokrat pa nam ravno prakseTO GO”, torej posnetki, ki so z nami vedno in povsod, služijo kot SOS orodje. Ko je telo trdo, ko čutiš omejitve, nelagodje, oziroma, ko potrebuješ gibalni navdih, ga imaš odslej lahko v svojem žepu oziroma napravi.


VIKEND ODDIHI

Vikend oddihi so pobegi oziroma preslikave v drug prostor, čas, v povsem drug način delovanja. Vikend oddihi so namenjeni temu, da v polnosti izprežemo. So priložnost, da vstopimo v povsem drug način delovanja. Iz dajanja v prejemanje. Iz aktivnosti v pasivnost. V bogatenje sebe skozi čuječe prakse terapevtske joge, zdravilne razsežnosti diha in več. To je čas, v katerem je za vas v polnosti poskrbljeno. Za vikend oddih sem tudi sama zahtevna kandidatka. Izbiram prostor, kjer nas podpira narava. Izbiram hrano, ki nas bogati in nežno čisti. Izbiram okolje, ki navdihuje. Kreiram izkušnjo, ki prižiga notranjo iskro in prebuja JIN naravo nežnosti in ženstvenosti. Moj namen je pričarati izkušnjo, ki se dotakne srca, obogati telo in navdihne duha.
Pridruži se nam na butičnih vikend oddihih za dušo in telo. Skupine so majhne in intimne, povezava pa globoka, mehka in avtentična. Preberi si nekaj vtisov iz preteklih vikend oddihov. Morda potrebuješ le ščep poguma, da tudi ti izbereš nekaj le zase.