Kako izgleda vadba, za koga je primerna?

Z vadbo terapevtske joge in dihanja vstopamo v svet globokega počitka, obnove in regeneracije. Stopamo na pot, ki nežno od vdiha do izdiha popelje v notranji svet, vse do centra našega bitja. 

Na vadbi spoznavamo orodja, ki učinkovito preženejo utrujenost in stres. Načine, ki v trenutku umirijo misli in naše delovanje usmerijo navznoter. Neprijetna, težka čustva se skozi vadbo preprosto predihajo, energija zapleše po celem telesu, z varnim raztegom pa lepo poskrbimo za celo telo. 

V podprtih položajih raztezamo najbolj obremenjene dele telesa in sproščamo fascijo, vezivno tkivo, ki deluje kot ovojnica različih slojev telesa in z vadbo postaja vedno bolj pretočna. Vadba je zasnovana tako, da aktivira prirojeno inteligenco telesa, ki nas vedno znova vrne v ravnovesje, neguje, odpira in ustvari dobro počutje.

Skozi vadbo svojo pozornost namenjamo učinkovitemu, zavestnemu dihanju, ki poskrbi, da se telo hitro in učinkovito obnovi od stresnih oprijemov vsakdana. Ko svoj učinkovit dihalni vzorec dobro osvojimo, se mu lažje povsem prepustimo in odpremo. Postanemo prostorni dihalci. Vadbo zaključimo mirnih misli, v toplem objemu popolne regeneracije uma, telesa in duha.

Prijetno in intimno vzdušje, varen prostor in individualna obravnava vsakega vadečega so moji osnovni pogoji za delo v skupini.

Vadba poteka 90 minut. V eno skupino sprejmem največ deset ljudi. Pripomočki, ki jih
potrebujemo za izvajanje vadbe vas čakajo v studiu. Vi poskrbite zgolj za udobna oblačila. Predznanje ni potrebno, vadba je primerna za vse.


Skupine, ki ustvarjajo tedenski urnik globinske regeneracije in počitka so majhne, butične in intimne. Tako lahko med vsakim položajem naredim korekcije, se posvetim vsakemu vadečemu z dotikom, energijo in prilagoditvami.

Pridruži se naši skupnosti in poskrbi zase na čuječ način