VIKEND ODDIH: Alkimija Negovanja

Vabim te v izkušnjo JIN. V prostor ustvarjen za obnovo, negovanje in prejemanje. V čas, ki teče počasneje. V vibracijo miline, počitka in čutenja. Vabim te na potovanje navznoter, nazaj in še globlje k Sebi.

Vstopi v celosten progam butičnega vikend oddiha, kjer bo zate v polnosti poskrbljeno. Čakajo te čuječe prakse terapevtske joge, zdravilnega diha, modrosti jin dotika in masaže, opolnomočenja lastne vibracije skozi zvok in več.

od ČETRTKA 23. junija do NEDELJE 26. junija 2022

ZDRAVILNA ZEMLJA, HRANA IN PRAKSA

Izbrala sem okolje, ki nudi vse za popolni odklop. Čakajo te hektarji zdravilne zemlje, čistega miru in podpore. Izbrala sem prakse, ki obnovijo telo in duha. Resetirajo naš živčni sistem, izklopijo delovanje stresnega odziva in nas priklopijo na globoko obnovo in totalni reset.

Izbrala sem center, ki je zasnovan tako, da podpre in pridrži, da ti v polnosti spustiš. Hrana je ekološka, vsakič sveže nabrana na vrtovih posestva. Obroki so pripravljeni po načelih ajurvede. So pravi navdih in čisti gurmanski užitek.

Ustvarila sem izkušnjo butičnega razvajanja. Z namero srečanja v krogu intimnosti, avtentičnosti, sprejemanja. Naš krog bo majhen. Moje roke se dotaknejo vsake, znova in spet čez položaje. In tako, vas vabim, da se odprete še bolj, še mehkeje, še globlje.


V DRUŽBI ČAROBNIH ŽENSK

K sodelovanju sem povabila dve izjemni ženski, da prepletene in povezane, skupaj ustvarimo pravo alkimijo regeneracije. S ponosom in hvaležnostjo predstavljam Ivano in Aljo, ki bosta s svojimi darovi obogatili naš program:


Ivana Pajenk je pomemben del naše skupnosti že skoraj leto dni. Je posebna duša, ki svoj dar preliva tudi čez dotik. Z masažami, ki se ne dotikajo le telesa, temveč duše, ponuja izkušnjo svetih uvidov, kanaliziranih sporočil skozi dotik telesa in duha.

V družbi Ivane bomo ustvarile in izkusile:

RITUAL REFLEKSNE SAMOMASAŽE STOPAL

Ivana nas bo popeljala skozi ritual refleksne samomasaže stopal. Prestavila bo, kako močan učinek ima ta nežna praksa. Kako vpliva na celotno telo, vse notranje sisteme, pripomore k večjemu pretoku energije in globljemu stiku s telesom. Naučile se bomo o pomembnih točkah, tistih skrivnih gumbkih, ki prižgejo, podprejo, negujejo in olajšajo marsikatero tegobo. Odprle bomo energetske centre stopal in se odpravile na bosonogo meditacijo.

OBRED SVETIH UVIDOV in ŽENSKI KROG OB OGNJU

V družbi Ivane bomo preživele tudi večer ob ognjišču pod zvezdami. Odprle in predale se bomo mističnosti. Ustvarile bomo sveti prostor, skozi katerega se bodo zlila kanalizirana sporočila svetih uvidov za našo skupino. Podprte z energijo neba in svetega v naši nameri negovanja, ravnovesja, dobrobitja. Obred bomo zaključile v ženskem krogu ob ognjišču.


Alja Petric je čarobnica zvoka. Njen preplet glasu in raznolikih glasbil ustvarja edinstveno izkušnjo. Ponese, osvobaja, opolnomoči in harmonizira. Prebuja in odstira pot navznoter. Skozi vilinske vibracije kristalnih skled, indijanske flavte, ob ritmu šamanskega bobna in glasu intuicije prebuja naravo Ženske v nas.

V zvočnih vibracijah se bomo kopale dvakrat. Čakata nas:

ZVOČNA KOPEL: VIBRACIJA TVOJE NAMERE

Za dobrodošlico v vikend oddih in sidranje visoke vibracije v telo bomo poskrbeli že prvi večer. V naš krog bo vstopila Alja in nas popeljala v močan proces ustvarjanja namere. Nežno zvočno valovanje bo pobožalo naše celice in telesu omogočilo varen ter udoben pristanek v novo okolje. Ob podpori skupnega energijskega polja in zvoka, bomo s svojo namero vzpostavile svetlobne niti in se v mehkobi podale na pot obilja naših individualnih potencialov. 

VELIČASTNA IZKUSTVENA DELAVNICA: ZDRAVILNI DIH in ZVOK

Naš zadnji dan si bomo podarile izkušnjo zvočno-dihalne seanse: zavestnega povezanega diha ob vibracijah zvoka. Četrti dan bodo telesa odprta, pretočna, osvobojena. Vibracija visoka. Preponski dih bo v malih prstih, oziroma, v trebuhu. 🙂 Zavesten dih ima močan vpliv ima dih na telo, duha in vse telesne sisteme že po nekaj minutah. Si pripravljena minute spremeniti v uro ali več?

Naš proces bo podprt z glasbenimi ambienti, ki bodo nastajali v sozvočju z ritmom dihanja skupine. Melodije in zvoki bodo kot morski val, ki nas popelje v širne poljane še nedotaknjenih gladin in globin. 

ALL INCLUSIVE PAKET 4-DNEVNEGA VIKEND ODDIHA

 3 nočitve v čudovitih sobah z razgledom: od četrtka do nedelje

3 obroke na dan z ekološko vegetarijansko hrano pripravljeno po načelih Ayurvede

4-dnevni program delavnic in ritualov, več kot 10 ur vodenega programa za telo in dušo

butično izkušnjo globoke obnove in reseta

KAJ POVEDO UDELEŽENCI VIKEND ODDIHA?

“Katja nam je pričarala tako veliko nežne, ženstvene energije. Čudovita delavnica v
čarobnem okolju Vedune je v meni prebudila ematijo do sama sebe in do drugih. Uspela sem sprejeti sebe takšno kot sem. Hvala ti!” – Andreja

“… Kot bi prišla v varen pristan, kjer lahko odvržem svoj ščit in svojo  vsakdanjo ”vsemo(go)čnost” ter pokažem svoj pravi jaz. Ranljivo žensko, ki potem, ko ni več bojevnica, hrepeni po nežnosti in predaji…” – Nives 

Energija in pozitivni občutki se še nekaj dni po vikendu pretakajo po mojem telesu…
Telo je pretočno, svobodno. Nič več ne boli. Magično
.” – Ines

Odprti, iskreni ljudje, odlična hrana, progam in vaditeljica, ki te senzibilno popelje nazaj k sebi. Občutila sem tako močno podporo, tudi s strani udeleženk, gostiteljev. Spet sem začutila sebe. In lepo je biti ženska.” — Vesna

CENA ALL INCLUSIVE 4-DNEVNEGA PAKETA

Cena butičnega vikend paketa je odvisna od tipa sobe:

  • 4-posteljna soba ALL Inclusive: 460 EUR
  • 3-posteljna soba ALL Inclusive: 520 EUR
  • 2-posteljna soba ALL Inclusive: 559 EUR
  • single soba ALL Inclusive: 649 EUR

**ZA PLAČILO NASTANITVE LAHKO UPORABITE TURISTIČNE BONE ***PLAČILO JE MOŽNO NA OBROKE

BONUSI:

>>> Vsi udeleženci prejmete dve brezplačni Biospectrum terapiji v vrednosti 80 EUR

>>> Člani skupnosti terapevtske joge & dihanja prejmete dodatne ugodnosti do 50 EUR

Program vikend oddiha ustvarjam Katja Kovačič Čakarmiš, certificirana učiteljica joge in dihanja. Sem raziskovalka negovanja telesa skozi nežnosti. Verjamem, da je prav nežnost pesem telesa, ki v nas gore premakne. Posamezne delavnice vikend programa bom vodila v družbi čudovite Ivane Pajenk in Alje Petric.

Napolni svoj vodnjak. Prejmi rituale nežnosti, ki v telesu ustvarjajo mogočne potenciale samozdravljenja, notranjega ravnovesja in celostne obnove.”

🌸 – Dobrodošla na butičnem negovanju – 🌸


VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVE:

📮: katja_kovacic01@yahoo.com

☎ : 040 509 323

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.