…ko bereš, meditiraš

Ko pišem, meditiram. Besede se izlijejo na plan in nekaj v meni se premakne. Transformacija se zgodi. Zgodba, včasih šele napisana, zaživi, se potrdi, morda zaključi, ali pa šele zares začne.

Želim si, da vam bodo napisane besede bloga pričarale meditativno energijo, morda navdih ali koristno informacijo. Naj vas povabijo v vaš pretok.


VIKEND ODDIH: Alkimija Negovanja

Vabim te v izkušnjo JIN. V prostor ustvarjen za obnovo, negovanje in prejemanje. V čas, ki teče počasneje. V vibracijo miline, počitka in čutenja. Vabim te na potovanje navznoter, nazaj in še globlje k Sebi.

MOJA HVALNICA POČASNOSTI

Praksa upočasnjevanja. Mislim, da to rabi cel svet. Če pogledam svoj dan, hitim. Če pogledam dan nekoga od mojih bližnjih, hiti še bolj. Kolektivno drvimo skozi dneve in življenje. Živimo v svetu hitenja, akcije, zahtev po še več, še bolj, še hitreje. Še..še..še.

ZDRAVILI JIN DOTIK

Že nekaj časa se zliva skozme praksa zavestnega dotika. Praksa samo-dotika in dotika tistih, ki ležejo na moj bolster in joga blazino. In ta prelep jin dotik se preliva vedno bolj.
Vem, da ni naključje, da k meni pridejo ravno taki ljudje, da mi to prakso pomagajo poroditi kot jo vidim oziroma čutim v svoji notranji viziji. Hvaležna sem za vas, dragi moji prejemniki in izmenjevalci zavestnega dotika.

VEDUNA VIKEND ODDIH

Zgodilo naj bi se že par let nazaj. Hotela sem gostiti mojo učiteljico, mentorico terapevtske joge, drago Cheri Clampett. Vse je bilo dogovorjeno, a potem je prišla korona in svet se je ustavil, načrti padli v vodo. No, pravzaprav so se le spremenili. Čas korone je meni osebno dal priložnost dela na sebi, poglabljanja prakse na joga blazini in zdaj, ko gledam nazaj, sem dobila čas in priložnost,….